Programma Nederlands Vrouwenelftal

Helaas is de finale net niet gewonnen, en laten we eerlijk zijn, de Amerikaanse vrouwen waren wel ontzettend goed. En als we ook eerlijk zij,n zijn onze vrouwen dat ook. Dat is een elftal waar we met ons allen erg trots op mogen zijn. En een elftal waar we de komende tijd nog heel veel plezier aan kunnen beleven.

Wat nu als de penalty niet gegeven was? Dan was het nog maar even de vraag of we nu niet wereldkampioen zouden zijn geweest. En of het nu werkelijk een penalty was, die vraag laten we maar even onbeantwoord.

Nederlands Vrouwenelftal

Maar nu gaan de meiden natuurlijk eerst lekker genieten van hun vakantie, en daarna pas gaat iederen bij haar club weer de voorbereiding doen voor een nieuw fantastisch seizoen.

Eind augustus gaan we dan weer met ons allen naar het stadion of thuis voor de buis kijken, naar de volgende wedstrijden van de meiden kijken, want de kwalificatie voor de volgende Europese Kampioenschappen komt er natuurlijk weer aan. Met op 30 augustus de eerste wedstrijd tegen Estland.

Doordat de vrouwen 2e werden op het afgelopen WK, hebben ze zich trouwens ook gekwalificeerd voor de Olympische Zomerspelen in Tokyo, en dat is pas de eerste keer.. Dus volgend jaar zomer kunnen we de meiden weer op een groot toernooi zien.

En dat, en de kwalificatiewedstrijden voor de EK, gaat weer een groot spektakel worden.

Programma Nederlands Vrouwenelftal

4-3-202019:00Tournoi de FranceNederland – BraziliĆ«
7-3-202019:00Tournoi de FranceCanada – Nederland
10-3-202021:00Tournoi de FranceFrankrijk – Nederland
10-04-2020nnbEK kwalificatieKosovo – Nederland
14-04-202018:30EK kwalificatieNederland – Estland
18-09-2020nnbEK kwalificatieRusland – Nederland
22-09-2020nnbEK kwalificatieNederland – Kosovo