Wedstrijden Jong Oranje

Jong Oranje heeft de kwalificatie voor de EK Onder 21 in Italië net niet gehaald. Dat is jammer, want kwaliteit is er ook in dit elftal voldoende. Misschien dat het elftal zich kan optrekken aan het dameselftal en aan het grote Oranje. Daar zitten immers ook een aantal spelers in die wat leeftijd betreft eigenlijk gewoon met Jong Oranje hadden mee mogen doen.

Hoop doet leven, en onder de jonge spelers komt er een goede lichting aan, dat zal de komende jaren nog wel eens een gouden periode kunnen worden voor alle elftallen. Dat laten immers de jongere elftallen zien, zoals Onder 17.

Jong Oranje

Jonge Oranje gaat nu weer bezig met de volgende kwalificatie, en ook dat zal niet eventjes gemakkelijk worden.

Maar het is met inzet en een gezonde dosis geluk wel te doen, en dat zullen de jongens misschien wel eens gewoon laten zien. “Wij zijn immers Oranje”

Het is ook te hopen dat deze jonge spelers, die vaak bij hun clubs al in het eerste elftal spelen, ook vrij blijven van blessures.

Programma Jong Oranje

27-03-202018:30Kwalificatie EKNederland – Wit Rusland
31-03-2020nnbKwalificatie EKPortugal – Nederland
4-09-2020nnbKwalificatie EKWit Rusland – Nederland
8-09-2020nnbKwalificatie EKNederland – Noorwegen
8-10-2020nnbKwalificatie EKNederland – Gibraltar
13-10-2020nnbKwalificatie EKCyprus – Nederland

Nog een aantal belangrijke wedstrijden dus voor onze jonge honden. Misschien dat de veranderingen bij het grote oranje ook jong oranje kan beïnvloede en voor een aantal aansprekende resultaten kan zorgen.